Marketing Automation

Marketing Automation: De tool die alles makkelijker maakt

 

Marketing automation biedt zoveel meer dan enkel email automation. Je kan met zekerheid zeggen dat marketing automation tools alles omvatten!

Het Marketing Automation Playbook!

marketing automation

Een brede waaier aan toepassingen

 

Marketing Automation heeft zoveel meer te bieden dan enkel e-mailautomatisering. Marketing automatiseringstools hebben het allemaal! Kijk maar eens naar het brede scala aan toepassingen dat het te bieden heeft.

Persoonlijke bulk e-mails

 

Marketing automation stelt je in staat om een e-mail te verzenden naar een grote groep contacten, alsof het verstuurd was vanuit je persoonlijke account. Daarbovenop kan je deze e-mail ook al dagen, weken, of zelfs maanden op voorhand inplannen. Volg op wie jouw e-mail ontvangen en geopend heeft, en wie op de link in jouw e-mail geklikt heeft.

Landingpagina’s

 

Creëer op een heel eenvoudige manier landingpagina’s en formulieren ter ondersteuning van jouw campagne. Geen programmeerknobbel? Geen probleem. Dankzij de drag & drop elementen creëer je landingpagina’s in een mum van tijd.

Dynamische content

 

Dynamische content helpt jou om relevante content te sturen naar de ontvanger. Met de hulp van dynamische content kan je een standaard versie van, bijvoorbeeld, een email of landingspagina aanpassen op basis van persona’s. Deze aanpassingen zijn bijvoorbeeld een andere toon, verschillende afbeeldingen, etc.

Sociale media

 

Het constant onderhouden van bedrijfspagina’s op sociale media is noodzakelijk. Het laat zien dat je bedrijf actief, interactief en legitiem is. Automation tools stellen je in staat om zoveel posts als je wil in te plannen op voorhand. Een dag werk resulteert in een sociale media profiel dat altijd fris en up-to-date is.

Workflow automation

 

Krijg de tijd om na te denken over jouw buyer journey. Wat zijn de stappen die jouw klanten nemen van lead naar klant? En hoe kan je hen begeleiden in dat proces? Je kan elke stap van jouw buyer journey creëren en meer hoef je niet te doen. Jouw tool zal jouw leads begeleiden door elke stap van het proces.

Lead scores

 

Dankzij lead scoring ken je waarde toe aan leads op basis van specifieke informatie, of belangrijke acties die een lead ondernomen heeft. Dit is bijvoorbeeld het bezoeken van een specifieke pagina, het invullen van een formulier, interactie op sociale media, … .

Ongelofelijk veel voordelen…

Marketing FiZZ
  • Bespaar tijd;
  • Creëer en zet gepersonaliseerde marketingcampagnes op;
  • Koester uw leads;
  • Wees consistent op alle kanalen;
  • A/B-testen worden kinderspel;
  • Analyseer alles wat je kan bedenken;
  • Past bij elk bedrijfstype;
  • Eén tool vervangt alle andere marketinginstrumenten.

Plan een gratis persoonlijke demo

Tijdens deze demo tonen we u de magie van onze marketingautomatiseringstool en bespreken we hoe Marketing Automation bij jouw bedrijf past!

Vul het formulier in om een demo bij ons te boeken. Zodra u het formulier heeft ingevuld, bekijken we onze agenda en nemen we zo snel mogelijk contact met jou op!

sociale media, marketing automation
Vul dit formulier in voor een gratis persoonlijke demo
Privacy Policy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!