Inleiding

Spikes adviseert en ontwikkelt oplossingen voor IT, HR en bedrijfsleiders tijdens hun transformatie naar een digitale toekomst! Zij transformeren de samenwerkingscultuur in een organisatie naar een veilige functionele digitale werkplek. Het verkopen van digitale transformatie is belangrijk om ook in hun eigen marketingmethoden voorop te blijven lopen.

Dit is waar Marketing FiZZ in beeld kwam, we gingen een samenwerkingsverband aan voor een volledige uitgebalanceerde marketingaanpak; van advies en strategie tot uitvoering op locatie, ondersteund met automatiseringstools. De volledige 360°-benadering.

Strategie

Spikes had nood aan een partner om hen te begeleiden in hun eigen marketingstrategie. Van het definiëren van duidelijke doelstellingen en het visualiseren van de relevante doelgroepen tot het creëren van een gerichte marketingmediamix, we hebben het allemaal gedaan.

portfolio

Huisstijl

In hun zoektocht naar een nieuwe identiteit benaderde Spikes ons om dit proces te vereenvoudigen. Na een workshop kregen we alle input die we nodig hadden om een fris en energiek logo te creëren. Al snel volgde de rest van de huisstijl. Een nieuwe, dynamische website werd gelanceerd. We hebben ook hun kantoren, conferentiestand en goodies voorzien van een huisstijl.

Campagnes

Het schrijven van interessante content is één ding, de content bij de gewenste doelgroepen op te laten vallen, is een ander. We ondersteunden Spikes bij het opzetten van off- en online campagnes om hun boodschap over te brengen. Met behulp van blogs en advertenties op LinkedIn en Google hebben we leads naar een landingspagina geleid. Met interessante blogs, handleidingen en getuigenissen hebben we ze echt geëngageerd.

Spikes-content

Automatisatie

Wie wil er niet efficiënt werken? We hebben Spikes geadviseerd over het werken met marketingautomatisering. Het stroomlijnen van alle processen zorgde ervoor dat de marketing flows, campagnes en sociale media op de juiste manier werden ingericht. Dit zorgde voor een goede opvolging en een effectieve aanpak.

Verhalen

De referentieverhalen en videogetuigenissen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Spikes blijft niet achter. We maakten meerdere referentieverhalen en stelden gedetailleerde cases samen.

Spikes-cases

Evenementen

Het branding project was de basis voor een langdurige relatie met deze klant. We gingen een partnerschap aan en realiseerden samen meerdere projecten. Een van die dingen zijn de Spikes evenementen. Zij organiseren evenementen voor zowel prospects als klanten, waarbij ze verschillende onderwerpen zoals digitale transformatie of beveiliging behandelen. Op andere momenten zijn de evenementen dan weer gericht op de gemeenschap, waarbij het delen van kennis en netwerken centraal staat.

On site

Om Spikes volledig te ondersteunen zijn we echt deel gaan uitmaken van hun bedrijf. Een toegewijd Marketing FiZZ teamlid assisteerde bij marketinginspanningen door ter plaatse te werken. Dit maakte een zeer effectieve samenwerking mogelijk.