Inleiding

Converge IT is de partner die KMO’s ontlast van al hun IT-zorgen. Van kleine ongemakken tot het beheer van een complete IT-infrastructuur, Converge IT doet het allemaal. Nadat ze van ons werk hadden gehoord via één van onze tevreden klanten, besloot Converge IT om hun marketing aan ons toe te vertrouwen.

Strategie

We bepaalden de identiteit van Converge IT , de marketing uitdagingen waar ze voor staan en wat ze hun klanten te bieden hebben. Nadat we alle stukjes in elkaar pasten, ontwikkelden we een marketingstrategie die bestond uit campagnevoering, SEO, reclame en nog veel meer.

Elk jaar maakt Marketing FiZZ een nieuw plan. Elk jaar bekijken we de strategie opnieuw en stellen we een nieuwe analyse op. Twee keer per jaar beoordelen we het plan: Liggen we op koers om onze doelen te bereiken? Waar moeten we een extra inspanning doen?…

Branding

Converge IT wilde een moderne look & feel. We leverden de complete branding aan, waarbij elk item de juiste bedrijfswaarden weerspiegelde. We verzorgden het geheel: een dynamische website, visueel aantrekkelijke facturen, een prachtige Powerpoint, we maakten zelfs gepersonaliseerde zonneschermen voor hun auto’s.

Campagnes

Om leads door de marketing funnel te loodsen, definieerden we verschillende leadgeneratie campagnes die pasten bij de algemene strategie. We creëerden een flow waarbij prospects en klanten via mailings en gerichte advertenties op LinkedIn naar een landingspagina werden geleid. Op deze landingspagina vinden prospects aantrekkelijke en waardevolle call to actions om hen verder door de verkoopcyclus te leiden, zoals een quick scan, Faq IT-blogs en een infographic.  

Zo hebben we op de website een blog gemaakt met interessante verhalen en hacking tips van de experts van Converge IT. Ook de podcasts, FAQ IT-tips, etc. bleven niet onopgemerkt.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s zijn een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Het is een nuttig instrument om een bepaalde sfeer te creëren en de kijkers een eerste indruk te geven van wat ze van een bedrijf kunnen verwachten. In lijn met de nieuwe branding maakten we een korte video van het team om hun website te vervolledigen.

Referentieverhalen

Wie kan er beter reclame maken voor een bedrijf dan de eigen klanten? Onder begeleiding van onze cameraploeg, bezochten we enkele klanten van Converge IT. Deze inspirerende gesprekken resulteerden in aansprekende referentievideo’s.

Website

Omdat de website verouderd was, vroeg Converge IT ons om een nieuwe te ontwerp te creëren. We gaven de website een frisse look & feel en zorgden voor inhoud die de bezoekers aanspreekt.

ConvergeITsite

Evenementen

Om de naamsbekendheid van Converge IT te vergroten en nieuwe prospects aan te trekken, organiseerden we het FAQ IT Live-evenement. Op dit evenement nodigden we twee ethische hackers uit die de deelnemers lieten zien hoe ze hackers konden vermijden. Het eerste evenement was zo’n succes dat we een tweede editie organiseerden!

SEO/SEA

Het zou zonde zijn als zo’n mooi ogende website buiten het net zou vallen. We voerden een SEO-analyse uit op mogelijke trefwoorden. Daarna positioneerden we deze trefwoorden verstandig in de content van de nieuwe website. Met content marketing en website optimalisatie hebben we ervoor gezorgd dat hun website gemakkelijk te vinden is. Ook SEA zijn we niet vergeten! Google Ads werd opgezet zodat nieuwe leads en bestaande klanten gemakkelijk de weg kunnen vinden naar de Converge IT website.