Inleiding

Orbit GT zet hun expertise om in ‘s werelds eerste op SaaS gebaseerde 3D Mapping & Data Sharing oplossing. Het ultieme hulpmiddel, waar gebruikers enorme hoeveelheden gegevens kunnen uploaden, downloaden, samenvoegen en delen die afkomstig zijn van Mobile & UAS Mapping, Oblique Mapping, Indoor Scanning, Terrestrial Scanning en traditionele GIS-bronnen.

Website

Met de lancering van hun online platform, waren ze op zoek naar een partner die hen kon helpen bij het opzetten van een website. Ons creatieve team ontwierp en ontwikkelde een professionele website met de look en feel van de Smart City in het achterhoofd.

Huisstijl

Het management voorzag ons van content die gebruikt moest worden in blogs en mailings. We zorgden ervoor dat ze pasten in de algehele look en feel van de Smart City die overal op de website werd gebruikt.

Automatisering

Via Sharpspring hebben we een aantal processen van 3D Mapping Cloud geautomatiseerd. Om leads te begeleiden in de koopproces, ontworpen we landingspagina’s die we ook bijhielden om de conversie te optimaliseren. Voor de sociale media, blogberichten en persberichten, gebruikten we ook de automatiseringstool om alle doelstellingen uit te voeren.