Over ons

Meer dan praten, we

Sandra, stuurvrouw bij Marketing FiZZ, was meer dan tien jaar Partner Marketing Manager voor toonaangevende internationale ICT-bedrijven. In die tien jaar deed ze geweldige ervaringen op, werkte ze aan fantastische projecten en bouwde ze een enorm netwerk uit. Maar telkens wanneer ze op bezoek ging bij een partner, zag ze dezelfde issues, dezelfde behoeften. Ondernemers waren wel enthousiast over de marketingplannen en -strategieën, maar er werd niet genoeg aandacht besteed aan de uitvoering. Ze waren dankbaar voor alle grote ideeën en marketingprogramma’s, maar hadden geen tijd om er iets mee te doen. Dit zette Sandra aan het denken en – je kan het wel raden – het idee voor Marketing FiZZ werd geboren.

We willen het werk van IT- en softwarebedrijven verlichten. Alles wat met marketing te maken heeft, nemen wij voor onze rekening. Zo kunnen managers zich richten op hun core business. We vertrekken altijd vanuit jouw business en markt. Omdat marketing heel persoonlijk is, worden onze plannen op maat gemaakt. Vertrouwen en samenwerking zijn essentieel in onze relaties. Vertel ons je sterke en zwakke punten, dan kunnen we samen geweldige prestaties neerzetten en hét verschil maken.

9855
Kopjes koffie
504
Succesvolle projecten
1237
Stukken content
27
Jaar ervaring

Wat onze klanten over ons zeggen

Tring tring 🚲 Wij trokken met onze Marketing FietZZ naar Oostkamp en kwamen daar toevallig Hans Ocket van Converge IT tegen! We gaven hem een lift naar het werk en deden een praatje over onze fantastische #samenwerking. 🙏

De Marketing FiZZ Familie

De groei van jouw bedrijf is heilig voor ons. Ons team van marketingconsultants zet zich dus graag 100% voor je in. We kijken veel verder dan de traditionele marketingkanalen. We creëren boeiende ervaringen, online én offline. Met inzicht en creativiteit vertalen we raakvlakken in meetbare marketingresultaten. En dat is nog niet alles. We hebben digitale wizards in huis die hun vak door en door kennen. Zo kunnen we altijd goede resultaten garanderen, voor eender welk project.

Sandra Beelaert
Zaakvoerder
Egon Stornebrink
Marketing Consultant
Liese Bols
Marketing Consultant
Janne Aerts
Marketing Consultant
Jop Boits
Marketing Consultant
Nick Van Kesbeeck
Digital Marketing Specialist
Onze content & copywriters
Copywriting, SEO-copywriting, vertalingen, content, PR, ...
Our digital wizards
SEO, SEA, development, platforms, analytics, ...
Our dream designers
Webdesign, graphic design, camera, photography, ...

Ons team versterken?

Marketing talenten met een passie (en creatieve hoek af) willen wij altijd ontmoeten. Freelancers, leergierige stagiair(e)s of nieuwe collega’s zijn altijd welkom.
Breng jij de donuts mee? Dan zorgen wij voor de koffie!