Marketing Automation

Marketing Automation: De tool die alles makkelijker maakt

Marketing automation biedt zoveel meer dan enkel email automation.
Je kan met zekerheid zeggen dat marketing automation tools alles omvatten!

Een brede waaier aan toepassingen

Ben jij nog niet helemaal thuis in deze terminologie? Bekijk dan eerst even onze marketing automation glossary!

Persoonlijke bulk e-mails

Marketing automation stelt je in staat om een e-mail te verzenden naar een grote groep contacten, alsof het verstuurd was vanuit je persoonlijke account. Daarbovenop kan je deze e-mail ook al dagen, weken, of zelfs maanden op voorhand inplannen. Volg op wie jouw e-mail ontvangen en geopend heeft, en wie op de link in jouw e-mail geklikt heeft.

Landingpagina’s en formulieren

Creëer op een heel eenvoudige manier landingpagina’s en formulieren ter ondersteuning van jouw campagne. Geen programmeerknobbel? Geen probleem. Dankzij de drag & drop elementen creëer je landingpagina’s in een mum van tijd.

Dynamische content

Dynamische content helpt jou om relevante content te sturen naar de ontvanger. Met de hulp van dynamische content kan je een standaard versie van, bijvoorbeeld, een email of landingspagina aanpassen op basis van persona’s. Deze aanpassingen zijn bijvoorbeeld een andere toon, verschillende afbeeldingen, etc.

Sociale media

Het constant onderhouden van bedrijfspagina’s op sociale media is noodzakelijk. Het laat zien dat je bedrijf actief, interactief en legitiem is. Automation tools stellen je in staat om zoveel posts als je wil in te plannen op voorhand. Een dag werk resulteert in een sociale media profiel dat altijd fris en up-to-date is.

Workflow automation

Marketing automation laat je toe om na te denken over jouw buyer journey. Wat zijn de stappen die jouw klanten nemen van lead naar klant? En hoe kan je hen begeleiden in dat proces? Je kan elke stap van jouw buyer journey creëren en meer hoef je niet te doen. Jouw tool zal jouw leads begeleiden door elke stap van het proces.

Lead scores

Dankzij lead scoring ken je waarde toe aan leads op basis van specifieke informatie, of belangrijke acties die een lead ondernomen heeft. Dit is bijvoorbeeld het bezoeken van een specifieke pagina, het invullen van een formulier, interactie op sociale media, … .

Meer weten over maketing automation? Download hier het Marketing Automation Playbook

Onze keuze: SharpSpring

SharpSpring is een snel groeiende verlener van betaalbare marketing automation, aangeboden in een cloud-based Software-as-a-Service (SaaS) platform. Met trots behoren we tot de geringe groep die in het bezit zijn van een Gold-Level Certificate.

Waarom zou ik voor SharpSpring kiezen?
Vergelijk hun diensten hier tegenover het aanbod van de concurrentie:

Logo Golden Partner | SharpSpring
Marketing Automation | SharpSpring

“Er zijn ondertussen verschillende marketing automation tools op de markt, maar voor ons is er een duidelijke winnaar. We zien dat SharpSpring zich blijft inzetten om zijn tool te optimaliseren naar de veranderende eisen van de klant. Ondanks deze positieve groei, blijft de tool betaalbaar en word je geen slachtoffer van je eigen succes.”

Sandra Beelaert, zaakvoerder Marketing FiZZ

Te prijzig? Niet bij Marketing FiZZ!

De totale kosten van een marketing automation platform kunnen heel prijzig zijn, zeker voor KMO’s. Tegen een vaste, voordelige prijs bieden wij SharpSpring aan.

Voor €499 per maand krijg je:

  • toegang voor een onbeperkt aantal users
  • 100.000 leads
  • 25.000 emails
  • 250.000 pagina impressies

Marketing Boost Program

Voor sommigen is marketing automation een evidentie, voor anderen is het nog een vreemd gegeven. Valt jouw bedrijf in de laatste categorie?  Geen probleem! Met de Marketing Boost Training van Marketing FiZZ helpen we je graag met het opstarten van jouw marketing automation binnen SharpSpring.

Opstart

Wij zorgen voor jouw opstart. Wij voorzien jouw van alle on-boarding activiteiten zoals connectie met uw website, social media kanalen, uw CRM, enzovoort.

Opleiding

Onze experten werken een opleiding op maat uit voor jouw bedrijf. Na 2 praktische opleidingsdagen zijn uw eerste marketing automation projecten opgestart en kan jouw marketing manager deze probleemloos opvolgen.

Support

Onze experten staan uw marketing manager de eerste twee maanden gratis bij met antwoorden op mogelijke vragen. Na deze 2 maanden kan u voor support bij ons terecht aan een voordelig uurtarief.

Klaar voor marketing automation?

Nog niet helemaal zeker? Lees onze whitepaper: Why marketing automation is a must have