Join us

Web Developer

Ben jj de witte raaf waar we naar op zoek zijn?

Ben jij een geboren Web Developer met een passie voor marketing? Iemand die in no time een website uit de grond stampt die SEO-proof én mobile responsive is? Iemand die van een uitdaging houdt door innovatieve tools te gebruiken? Iemand die in het bezit is van een bachelor diploma IT én al wat kilometers op de teller heeft staan? Dan ben jij dé Web Developer die wij zoeken!

EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN WEB DEVELOPER

‘s Morgens, terwijl de koffiemolen op volle toeren draait, analyseren we uitgebreid wat er gebeurde in de reruns van Game of Thrones en wat er verscheen op 9GAG.

Koffie klaar? Nu kan jij er pas helemaal invliegen. Omdat je samenwerkt met onze marketing consultants aan projecten voor klanten, overlopen jullie de to-do’s van die dag.

Jij laat zien wat je in jouw mars hebt door de SEO en SEA van websites te monitoren, door de UI en UX optimaal in te zetten, door flexibele landing pages te maken waarmee onze consultants aan de slag kunnen en door ons duidelijk te maken dat je alles afweet van website security.

Als de dringende taken zijn afgewerkt en je op dat moment geen ICT-weetjes meer hebt om ons van onze sokken te blazen, denk je met veel plezier mee met de marketing consultants en grijp je ook de kans om met innovatieve ideeën op de proppen te komen. Je bent met andere woorden dus niet alleen technisch onderlegd, maar je bent ook op de hoogte van de laatste marketing trends.

JIJ BENT EEN…

  • WordPress expert: je kennis en expertise van WordPress gaan verder dan simpele toepassingen. Zo kan je kan plug-ins aanpassen en designs omzetten naar themes;
  • Front-end & back-end pro: je voelt je als een vis in het water in zowel front-end als back-end omgevingen. Jij ziet dus geen graten in het aanpassen van software, in het omvormen van designs naar codes én je kent script-en programmeertaal zoals HTML5, CSS3 en JavaScript;
  • MarTech specialist: je bekijkt marketing vanuit een technisch perspectief, maar je bent ook gedreven om alles rond marketing te begrijpen;
  • Diversifier: je bent op de hoogte van content & online marketing trends binnen het continu veranderende marketingvakgebied. Je hebt een stevige SEO-basis die je graag blijft uitbreiden;
  • Automation guru: jij kent de ins & outs van marketing automation tools zoals SharpSpring en HubSpot, maar jij vindt ook jouw weg terug in tools zoals Tag Manager, SEMrush en Hotjar;
  • Realist: jij kan beslissen of een bepaalde implementatie de tijd en het geld waard zijn;
  • Analyst : het web kan niets voor jou verborgen houden. Jij krijgt er niet genoeg van om te blijven experimenteren en je bent constant op zoek naar innovatie.

WIJ BIEDEN JE NAAST FIZZ…

Een boeiende job binnen een enthousiast team! Marketing FiZZ is een Belgisch marketing-en communicatie agentschap voor IT en software KMO’s die willen groeien. Wij bieden een grote waaier aan marketing expertise zoals content marketing, marketing automation, social media marketing, e-mail marketing en zo veel meer. We bieden onze klanten een unieke holistische marketing aanpak waarbij actie en no-nonsense communicatie centraal staan. Binnen onze startende onderneming, gevestigd in een groene buurt in Antwerpen, krijg je veel kansen! Je kleurt zowel de toekomst van je eigen job als die van het bedrijf mee in.

Is this a match? Overtuig ons van jouw skills en solliciteer meteen. Drop an e-mail naar lisa@marketingfizz.be met daarin jouw cv en motivatiebrief.