Join us

King/Queen of Content

Do you have what it takes?

Ben jij een marketeer in hart en nieren? Een geboren multitasker die to-dolijstjes in no-time weet af te vinken? Heb je een buitengewone overtuigingskracht en ben je helemaal mee met de allernieuwste marketingtrends? Dan ben jij de King or Queen of Content die we zoeken!

EEN DAG IN HET LEVEN VAN…

‘S morgens, terwijl de koffiemolen zijn werk doet, analyseren we de tv-hoogtepunten van de avond voordien.

Met je verse koffie in de hand, vlieg jij erin! Je overloopt je eigen planning en die van je klanten, bepaalt prioriteiten en gaat aan de slag. Je schrijft boeiende content zoals blogs of newsletters. Die content bedenk je niet alleen zelf, je stuurt hem ook uit in de digitale wereld. Dat doe je via Mailchimp, WordPress, sociale media kanalen, …  Je werkt projecten af van A tot Z. Als je alle dringende to-do’s van je klanten hebt afgewerkt, steek je opnieuw de handen uit de mouwen. Je bedenkt originele campagnes en promoties zowel voor onze klanten als voor onszelf. Je weet met je creatieve ideeën ons team en onze klanten meteen voor je te winnen.

Met een originele, doch realistische aanpak weet je campagnes te bedenken, realiseren en analyseren. Je ontwerpt marketing plannen waarmee we leads en prospects kunnen triggeren en overtuigen. Met ons marketing automation platform, SharpSpring, creëer je flows en campagnes die iedereen omver blazen. Je maakt duidelijk analyses die de resultaten van de campagnes in de verf zetten en klanten overtuigen voor een vervolg.  

JE BENT EEN…

 • Cameleon: je weet je snel in te werken in onze bestaande klantenportefeuille
 • Plantrekker: je werkt hands-on, vat de koe graag bij de horens, kortom you walk the talk
 • Problem solver: je denkt in oplossingen en liefst diegene die net out-of-the-box liggen
 • Teamspeler: je bent gepassioneerd en samen met ons dedicated team ga je voluit voor de groei van het bedrijf
 • Creatieveling: je weet welk design jouw boodschap versterkt en kan dit zelf uitwerken
 • Communicator: je hebt een vlotte babbel zowel luidop als op papier en dat zowel in het Nederlands als het Engels (als je Frans ook aan dit lijstje kan toevoegen, scoor je extra punten)
 • Marketeer: je hebt kennis van marketing en verkooptechnieken dankzij dat diploma Hoger Onderwijs Communicatie of Marketing Management dat je op zak hebt
 • Durver: je bent niet bang van een uitdaging!

JE BENT IN GEEN GEVAL…

 • een luidruchtige eter
 • een fan van schlagermuziek (behalve op vrijdagavond na een pintje)
 • bang van een uitdaging en verantwoordelijkheid

WIJ BIEDEN JE NAAST FIZZ…

Een boeiende job binnen een enthousiast team! Marketing FiZZ is een Belgisch marketing en communicatie agentschap voor KMO’s (in IT en software) die willen groeien. We bieden onze klanten een unieke holistische marketing aanpak waarbij actie en no-nonsense communicatie centraal staan. Binnen onze startende onderneming, gevestigd in een groene buurt in Antwerpen, krijg je veel kansen! Je kleurt zowel de toekomst van je eigen job als die van het bedrijf mee in.

Krijg je het warm van deze vacature? Overtuig ons van jouw skills en solliciteer!