Join us

Growth Marketeer

Do you have what it takes?

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Een geboren netwerker die op events in no-time zijn businesskaartjes heeft uitgedeeld? En heb je bovendien een buitengewoon organisatorisch talent? Dan ben jij de dynamische growth marketeer die we zoeken!

EEN DAG IN HET LEVEN VAN…

‘S morgens, terwijl de koffiemolen zijn werk doet, analyseren we de tv-hoogtepunten van de avond voordien. De nodige temptation-roddels en mol-theorieën passeren hier de revue.

Met je koffie en telefoon in de hand start je opnieuw aan een uitdagende dag! Je overloopt je database en beslist welke klanten of prospecten vandaag opgevolgd moeten worden. Met je vlotte babbel trek je twijfelaars over de streep en plan je de ene na de andere afspraak in. Je hebt steeds het juiste antwoord klaar en weet leads en prospects met jouw aanpak te triggeren en te overtuigen.

Als de batterijen van je telefoon helemaal platgebeld zijn, stort je je op onze interne campagnes. Op basis van content en e-mail marketing werk je toffe concepten uit die waardevol zijn voor onze database. Met een creatieve, doch realistische aanpak weet je campagnes te bedenken, realiseren en analyseren.

Na een verfrissende wandeling in het park om de hoek, sta je klaar voor de rest van het team. Je werkt offertes en voorstellen uit op maat van de klant en biedt administratieve ondersteuning waar nodig. Klantenbezoeken of prospecties zijn dankzij jou tot in de puntjes voorbereid. Je bent een onmisbare schakel in de communicatie tussen het management en onze marketing consultants. Je zorgt voor de synergie bij ons op kantoor en zo til je onze start-up naar een hoger niveau!

JE BENT EEN…

 • Onderzoeker: je weet je snel in te werken in onze bestaande klantenportefeuille en analyseert de potentiële markt met een vergrootglas

 • Plantrekker: je werkt hands-on, vat de koe graag bij de horens, kortom you walk the talk

 • Adaptor: je doorgrondt ons marketing automation platform en kent binnen de kortste keren alle namen in onze database (mopje, de helft is ook al indrukwekkend)

 • Problemsolver: je denkt in oplossingen en liefst diegene die net out-of-the-box liggen

 • Teamspeler: je bent gepassioneerd en samen met ons gedreven team ga je voluit voor de groei van het bedrijf

 • Verkoper: je hebt een vlotte babbel zowel luidop als op papier en dat zowel in het Nederlands als het Engels (als je Frans ook aan dit lijstje kan toevoegen, scoor je extra punten)

 • Marketeer: je hebt kennis van marketing en verkooptechnieken dankzij dat diploma Hoger Onderwijs Communicatie of Marketing Management dat je op zak hebt

 • Durver: je bent, na je eerste ervaring in verkoop, op zoek naar een nieuwe uitdaging  

JE BENT IN GEEN GEVAL…

 • een luidruchtige eter

 • een fan van schlagermuziek (behalve op vrijdagavond na een pintje)

 • bang van een uitdaging en verantwoordelijkheid

WIJ BIEDEN JE NAAST FIZZ…

Een boeiende job binnen een enthousiast team! Marketing FiZZ is een Belgisch marketing en communicatie agentschap voor KMO’s (in IT en software) die willen groeien. We bieden onze klanten een unieke holistische marketing aanpak waarbij actie en no-nonsense communicatie centraal staan. Binnen onze startende onderneming, gevestigd in een groene buurt in Antwerpen, krijg je veel kansen! Je kleurt zowel de toekomst van je eigen job als die van het bedrijf mee in.

Krijg je het warm van deze vacature? Overtuig ons van jouw skills!